pass / priser

PRISER

HATHA BASIC

Passar nybörjare eller för dig som haft uppehåll ett tag eller dig som vill gå tillbaka till grunden i ett lugnt tempo.

 

Du utvecklar din förståelse för yogan och dess effekter på kropp, själ och sinne.


HATHAFLOW

Ett mjukt dynamiskt pass där vi utgår från  grunderna i Hathayogan. Passar dig som vill stärka och balansera kroppen, samtidigt som du får rörelse och stabilitet i leder och muskler. Passen utformas och anpassas efter deltagarnas behov och alternativ ges till både nybörjare och till dig som yogat ett tag.

Alla pass avslutas med nedvarvning och avslappning för återhämtning.


YINYANG

Ett pass som skapar balans mellan att bygga styrka och återhämtning. Passar alla från nybörjare till dig som yogat ett tag. En blandning av stärkande övningar, framförallt för mage och rygg, och skön stretch. Du utmanas att stanna lite längre i positioner som stimulerar och sträcker ut muskler, bindväv och leder.


Ett perfekt komplement till andra sporter som tennis, golf och löpning!


YINYOGA

Ett traditionellt yinyogapass där vi fokuserar på att ombalanserna hela kroppen med hjälp av djupgående yinställningar, andningstekniker, övningar i närvaro och sinnesro.. Varje pass stimulerar muskler, bindväv, leder och skelett, är ihopsatt med tanke på specifika meridianer i kroppen. Vi använder oss av läran om traditionell kinesisk medicin och taoismen som grund för varje klass.